ÇİKOLATALI KAR TOPLARI

Çikolatalı Kar Topları Malzemeleri

NOT: Bu tarif çok sevdiğim bir chef olan Arda Türkmen'in sitesinden alınmıştır.

Malzemeler

  • 180 gr tereyağı-oda sıcaklığında
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik pudra şekeri
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı vanilya
  • 3 su bardağı un
  • 1 tutam tuz
  • 1 su bardağı parça çikolata
Üzeri için malzemeler

  • 1 su bardağı pudra şekeri
Yapılışı

Bir kapta tereyağı, kakao ve pudra şekerini çırpın. un, vanilya ve tuzu ekleyin hamur haline getirin.Çikolata parçalarını ekleyin ceviz büyüklüğünde toplar yapıp 190 derece önceden ısıtılmış fırında 7 – 10 dakika pişirin.Fırından çıkartın 5-10 dakika soğuduktan sonra pudra şekerine bulayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÇİLEKLİ CHEESECAKE

SARAY SARMASI

İTALYAN PİZZASI